top of page

DE GESCHIEDENIS VAN H.J. AUTO'S

Negen jaar geleden ben ik met scooter's begonnen vanuit huis, door deze hobby is de passie voor alles met een motor en techniek bij mij ontstaan. Na twee jaar, vanuit huis de scooterhandel te hebben opgebouwd, ben ik gaan studeren voor autotechnicus. Ik heb de BBL opleiding doorlopen en voor deze opleiding ben ik werkzaam geweest bij een Mercedes specialist in Elburg. Daarnaast heb ik 2 1/2  jaar bij Ekris Motorsport in de GT4 (racerij) als monteur meegedraaid. In die tijd ben ik ook begonnen met mijn opleiding 1e autotechnicus. Daarna ben ik aan het werk gegaan in de werkplaats bij een Volvo specialist in Kampen. Hier had ik gedeeltelijk de leiding over de werkplaats. Na een aantal jaar ben ik langzamerhand auto's voor mijzelf gaan verhandelen. In november 2014 heb ik mij ingeschreven bij de KVK en vanaf dat moment was H.J. Auto's geboren!

Met een eigen zaak en een full time job heb ik dit verder uitgebouwd totdat ik voldoende auto's te koop aan kon bieden. Mijn uiteindelijke droom was om mijn eigen garage te openen.

In december 2016 werd mij de mogelijkheid geboden om een garagebedrijf over te nemen. Een mooie kans om door te groeien en eindelijk de stap te zetten naar mijn eigen garagebedrijf. Met een grote passie en liefde voor het merk BMW heb ik dan ook mijn hele garage toegelegd op dit merk.

 

Op 1 april 2017 was het dan zo ver, H.J. Auto's opende zijn deuren in Elburg. 

VISIE VOOR DE TOEKOMST

Bij H.J. Auto's staat het gemak voor de klant hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat de klant één aanspreekpunt heeft. Wat er ook met de auto moet gebeuren, u kunt altijd bij ons terecht. Ons doel is om alles in eigen beheer te kunnen doen, wanneer dit niet kan gaan wij in gesprek met één van onze partners. Op deze manier kan de klant altijd bij hun vertrouwde aanspreekpunt terecht en hoeven zij zich geen zorgen te maken over het onderhoud van hun auto.

bottom of page