VOOR WELKE DIENSTEN KUNT U BIJ ONS TERRECHT

REVISIE

Diverse componenten omtrent uw auto kunnen wij in eigen beheer reviseren. Denk hierbij aan: motorblok, automaat bak, modules, pixeluitval van combiklokken en radiodisplay. 

APK-KEURING

APK (Auto Periodieke Keuring)

Dit is de jaarlijkse keuring voor uw auto. Ook hiervoor kunt u bij H.J. Auto's terecht.

DIAGNOSE

H.J. Auto's beschikt over diverse soorten software om uw BMW uit te kunnen lezen. Door middel van deze software kunnen wij diagnoses stellen, coderen en programmeren. 

AANKOOP KEURING

Hebben wij niet de BMW die u zoekt en heeft u deze gevonden bij één van onze collega's en wilt u deze keuren? Dan kunt u bij ons terecht.

SCHADEHERSTEL

Heeft uw auto schade opgelopen neem dan contact met ons op. Kunnen wij dit niet in eigen garage repareren dan werken wij samen met collega's die de auto weer in originele staat kunnen herstellen.

BMW WENS OP MAAT
BANDEN VERVANGEN

Is uw auto toe aan nieuwe banden, dan helpen wij u graag. Wij monteren en balanceren de velgen voor u. Natuurlijk kunnen wij u ook helpen aan een nieuwe of tweedehands set velgen. Daarnaast kunt u bij ons ook uw extra set velgen opslaan.

Zoekt u een bepaald type, kleur of uitvoering BMW. Dan kunt u altijd bij ons langs komen en dan bespreken wij de opties met u onder het genot van een bakje koffie.